QUI SOM

Qui som ?

 

El Centre d’FP La Safor, som una cooperativa d’ensenyament concertat, situada a Beniarjó, localitat que pertany a la comarca de La Safor, en un medi agradable, i en un entorn en contacte amb la natura.

 

La nostra cooperativa, s’inicià al setembre de 1974 amb els principis educatius i cooperatius següents: pluralisme, convivència i respecte mutu de les diferents maneres de pensar, gestió democràtica per part de l’alumnat, pares/mares i treballadors/es i arrelament al medi; principis que, en l’actualitat, continuem respectant.

 

Som un centre familiar que imparteix Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i FP Bàsica, als quals, el més important és donar al nostre alumnat una formació professional i tècnica, sense oblidar que davant nostre tenim persones amb ganes d’aprendre, per la qual cosa creem un ambient de col·laboració i confiança entre professorat i alumnat, tot açò seguint una metodologia educativa, activa i participativa.

 

El treball de l’equip docent del Centre d’Fp La Safor, es complementa amb el del CDR La Safor, ONG integrada a COCEDER, que desenvolupa activitats per a respondre a les necessitats socials del medi rural.